Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2100
Title: Розробка комплексу маркетингу ресторану (на матеріалах пі церії «Nonna makarona»)
Other Titles: Development of the restaurant's marketing complex (based on the materials of the "Nonna makarona" pizzeria)
Authors: Стецівко, Тарас Олександрович
Keywords: маркетинг
marketing
ресторанне господарства
restaurant management
стратегії
strategy
бренд
brand
гості
guests
Issue Date: 2024
Publisher: Стецівко Т. О. Розробка комплексу маркетингу ресторану (на матеріалах пі церії «Nonna makarona»)  Development of the restaurant's marketing complex (based on the materials of the "Nonna makarona" pizzeria) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Т. О. Стецівко ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 67 с.
Abstract: У теоретичній частині даної кваліфікаційної роботи автор дослідив теоретико-методичні засади формування комплексу маркетингу закладів ресторанного господарства, зокрема розкрив сутність і значення комплексу маркетингу підприємства на цільовому ринку, висвітлив особливості формування комплексу маркетингу закладів ресторанного господарства. У розділі 2 автором був проведений аналіз маркетингової діяльності ресторану «Nonna Makarona», у тому числі організаційно-економічний аналіз діяльності ресторану «Nonna Makarona», та аналіз впровадженого комплексу маркетингу ресторану «Nonna Makarona». У третьому розділі автором запропоновано напрями формування маркетингових стратегій розвитку ресторану «Nonna Makarona», також наведені пропозиції реалізації маркетингових стратегій розвитку ресторану «Nonna Makarona» на основі впровадження стандартів якості та розроблені стратегії лояльності споживачів до бренду для посилення конкурентних переваг ресторану «Nonna Makarona».
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2100
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stezivko_241.pdfосновний текст2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.