Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2099Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пузікова, Олеся Олексіївна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-07-10T09:15:17Z | - |
| dc.date.available | 2024-07-10T09:15:17Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2099 | - |
| dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі було досліджено теоретичні аспекти кадрової політики в ресторанному бізнесі, зокрема визначено сутність та значення кадрової політики, виокремлено роль кадрової політики в організації діяльності закладу ресторанного господарства, досліджено особливості кадрової політики в ресторанному бізнесі. У другому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналіз кадрової політики ресторану італійської кухні «La Pasta», зокрема надана загальна характеристика ресторану італійської кухні, проведений аналіз кадрової політики ресторану, зокрема таких її складових як набір та відбір персоналу, адаптація нових працівників, мотивація та стимулювання працівників, професійний розвиток та навчання, оцінка ефективності праці. У третьому розділі даної випускної кваліфікаційної роботи розроблений комплекс заходів щодо вдосконалення кадрової політики ресторану італійської кухні «La Pasta», зокрема проведена ідентифікація основних проблем на основі проведеного аналізу, вивчені причини виникнення проблем, надані пропозиції щодо покращення процесів набору та відбору персоналу, розроблені заходи з підвищення ефективності системи адаптації нових працівників, запропонована стратегія мотивації та стимулювання персоналу, розроблені програми професійного розвитку та навчання працівників, а також надані рекомендації щодо підвищення ефективності оцінки праці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Пузікова О. О. Удосконалення кадрової політики ресторану (на матеріалах ресторану «LaPasta») Improvement of the personnel policy of the restaurant (based on the materials of the "LaPasta" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. О. Пузікова ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 77 с. | uk_UK |
| dc.subject | кадрова політика | uk_UK |
| dc.subject | personnel policy | uk_UK |
| dc.subject | організаційна структура | uk_UK |
| dc.subject | organizational structure | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | restaurant business | uk_UK |
| dc.subject | персонал | uk_UK |
| dc.subject | personnel | uk_UK |
| dc.subject | ефективність праці | uk_UK |
| dc.subject | labor efficiency | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення кадрової політики ресторану (на матеріалах ресторану «LaPasta») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of the personnel policy of the restaurant (based on the materials of the "LaPasta" restaurant) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | бакалавр | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| puzikova_241.pdf | основний текст | 1.68 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.