Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузікова, Олеся Олексіївна-
dc.date.accessioned2024-07-10T09:15:17Z-
dc.date.available2024-07-10T09:15:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2099-
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі було досліджено теоретичні аспекти кадрової політики в ресторанному бізнесі, зокрема визначено сутність та значення кадрової політики, виокремлено роль кадрової політики в організації діяльності закладу ресторанного господарства, досліджено особливості кадрової політики в ресторанному бізнесі. У другому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналіз кадрової політики ресторану італійської кухні «La Pasta», зокрема надана загальна характеристика ресторану італійської кухні, проведений аналіз кадрової політики ресторану, зокрема таких її складових як набір та відбір персоналу, адаптація нових працівників, мотивація та стимулювання працівників, професійний розвиток та навчання, оцінка ефективності праці. У третьому розділі даної випускної кваліфікаційної роботи розроблений комплекс заходів щодо вдосконалення кадрової політики ресторану італійської кухні «La Pasta», зокрема проведена ідентифікація основних проблем на основі проведеного аналізу, вивчені причини виникнення проблем, надані пропозиції щодо покращення процесів набору та відбору персоналу, розроблені заходи з підвищення ефективності системи адаптації нових працівників, запропонована стратегія мотивації та стимулювання персоналу, розроблені програми професійного розвитку та навчання працівників, а також надані рекомендації щодо підвищення ефективності оцінки праці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПузікова О. О. Удосконалення кадрової політики ресторану (на матеріалах ресторану «LaPasta»)  Improvement of the personnel policy of the restaurant (based on the materials of the "LaPasta" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. О. Пузікова ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 77 с.uk_UK
dc.subjectкадрова політикаuk_UK
dc.subjectpersonnel policyuk_UK
dc.subjectорганізаційна структураuk_UK
dc.subjectorganizational structureuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectrestaurant businessuk_UK
dc.subjectперсоналuk_UK
dc.subjectpersonneluk_UK
dc.subjectефективність праціuk_UK
dc.subjectlabor efficiencyuk_UK
dc.titleУдосконалення кадрової політики ресторану (на матеріалах ресторану «LaPasta»)uk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the personnel policy of the restaurant (based on the materials of the "LaPasta" restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
puzikova_241.pdfосновний текст1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.