Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2099
Title: | Удосконалення кадрової політики ресторану (на матеріалах ресторану «LaPasta») |
Other Titles: | Improvement of the personnel policy of the restaurant (based on the materials of the "LaPasta" restaurant) |
Authors: | Пузікова, Олеся Олексіївна |
Keywords: | кадрова політика personnel policy організаційна структура organizational structure ресторанний бізнес restaurant business персонал personnel ефективність праці labor efficiency |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Пузікова О. О. Удосконалення кадрової політики ресторану (на матеріалах ресторану «LaPasta») Improvement of the personnel policy of the restaurant (based on the materials of the "LaPasta" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. О. Пузікова ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 77 с. |
Abstract: | У даній кваліфікаційній роботі було досліджено теоретичні аспекти кадрової політики в ресторанному бізнесі, зокрема визначено сутність та значення кадрової політики, виокремлено роль кадрової політики в організації діяльності закладу ресторанного господарства, досліджено особливості кадрової політики в ресторанному бізнесі. У другому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналіз кадрової політики ресторану італійської кухні «La Pasta», зокрема надана загальна характеристика ресторану італійської кухні, проведений аналіз кадрової політики ресторану, зокрема таких її складових як набір та відбір персоналу, адаптація нових працівників, мотивація та стимулювання працівників, професійний розвиток та навчання, оцінка ефективності праці. У третьому розділі даної випускної кваліфікаційної роботи розроблений комплекс заходів щодо вдосконалення кадрової політики ресторану італійської кухні «La Pasta», зокрема проведена ідентифікація основних проблем на основі проведеного аналізу, вивчені причини виникнення проблем, надані пропозиції щодо покращення процесів набору та відбору персоналу, розроблені заходи з підвищення ефективності системи адаптації нових працівників, запропонована стратегія мотивації та стимулювання персоналу, розроблені програми професійного розвитку та навчання працівників, а також надані рекомендації щодо підвищення ефективності оцінки праці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2099 |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
puzikova_241.pdf | основний текст | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.