Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2096
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жилович, Людмила Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-10T07:51:13Z | - |
dc.date.available | 2024-07-10T07:51:13Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2096 | - |
dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі було визначено роль та теоретичні основи інформаційно-комунікаційних технологій в системі організаційного управління підприємством, зокрема досліджено теоретичні основи комунікацій як інструменту маркетингової стратегії, визначено засоби та інструменти комунікаційних технологій у сфері готельного бізнесу. У другому розділі роботи досліджено систему інформаційно комунікаційних технологій як складової організаційного управління підприємства, у тому числі проведено дослідження специфіки налагодження комунікацій у ТОВ «Бізнес-центр Буковина», на основі якої дана оцінка фективності комунікаційних процесів досліджуваного підприємства. У розділі 3 автором надані пропозиції щодо розробки ефективних комунікацій в системі організаційного управління підприємством ТОВ «Бізнесцентр «Буковина», розроблена програма внутрішніх комунікацій у системі маркетингової стратегії туристичного підприємства, а також запропоновані шляхи підвищення ефективності системи інформаційно-комунікацій в загальній структурі організаційного управління підприємством ТОВ «Бізнес-центр «Буковина». | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Жилович Л. В. Удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій готелю (на матеріалах ТОВ «Бізнес-центр «Буковина») Improvement of information and communication technologies of the hotel (based on the materials of the Bukovyna Business Center) : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / Л. В. Жилович ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 67 с. | uk_UK |
dc.subject | information | uk_UK |
dc.subject | інформація | uk_UK |
dc.subject | комунікація | uk_UK |
dc.subject | communication | uk_UK |
dc.subject | процеси | uk_UK |
dc.subject | processes | uk_UK |
dc.subject | сфера готельного бізнесу | uk_UK |
dc.subject | hotel business sphere | uk_UK |
dc.title | Удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій готелю (на матеріалах ТОВ «Бізнес-центр «Буковина») | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of information and communication technologies of the hotel (based on the materials of the Bukovyna Business Center) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zelovich_241.pdf | основний текст | 1.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.