Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2093
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебедєв, Олександр Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-10T06:59:40Z | - |
dc.date.available | 2024-07-10T06:59:40Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2093 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти управління інноваційними процесами в готелі, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності готелю «АЛЕАНДА», Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на удосконалення послуг прийому та розміщення у готелі «АЛЕАНДА». У розділі «Теоретичні аспекти управління інноваційними процесами в готелі» проведено аналітичний огляд літератури щодо сутності понять щодо провадження інноваційної діяльності у готелях та світового та вітчизняного досвіду впровадження та управління інноваціями України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу готельного господарства «Алеанда» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, а також проведений аналіз послуг. В розділі 3 надані основні рекомендації спрямовані на удосконалення послуг прийому та розміщення, зокрема застосування інноваційної технології прийому іноземних туристів та перспективи та механізм впровадження інноваційної технології у готелі «Алеанда» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Лебедєв О. О. Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда») Innovative technologies for receiving foreign tourists (based on the materials of the Aleanda hotel) : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / О. О. Лебедєв ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с. | uk_UK |
dc.subject | туристи | uk_UK |
dc.subject | tourists | uk_UK |
dc.subject | іноземні туристи | uk_UK |
dc.subject | foreign tourists | uk_UK |
dc.subject | прийом | uk_UK |
dc.subject | reception | uk_UK |
dc.subject | харчування | uk_UK |
dc.subject | food | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies for receiving foreign tourists (based on the materials of the Aleanda hotel) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lebedev_241.pdf | основний текст | 700.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.