Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2093
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебедєв, Олександр Олександрович-
dc.date.accessioned2024-07-10T06:59:40Z-
dc.date.available2024-07-10T06:59:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2093-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти управління інноваційними процесами в готелі, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності готелю «АЛЕАНДА», Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на удосконалення послуг прийому та розміщення у готелі «АЛЕАНДА». У розділі «Теоретичні аспекти управління інноваційними процесами в готелі» проведено аналітичний огляд літератури щодо сутності понять щодо провадження інноваційної діяльності у готелях та світового та вітчизняного досвіду впровадження та управління інноваціями України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу готельного господарства «Алеанда» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, а також проведений аналіз послуг. В розділі 3 надані основні рекомендації спрямовані на удосконалення послуг прийому та розміщення, зокрема застосування інноваційної технології прийому іноземних туристів та перспективи та механізм впровадження інноваційної технології у готелі «Алеанда» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛебедєв О. О. Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда»)  Innovative technologies for receiving foreign tourists (based on the materials of the Aleanda hotel) : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / О. О. Лебедєв ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с.uk_UK
dc.subjectтуристиuk_UK
dc.subjecttouristsuk_UK
dc.subjectіноземні туристиuk_UK
dc.subjectforeign touristsuk_UK
dc.subjectприйомuk_UK
dc.subjectreceptionuk_UK
dc.subjectхарчуванняuk_UK
dc.subjectfooduk_UK
dc.titleІнноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies for receiving foreign tourists (based on the materials of the Aleanda hotel)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lebedev_241.pdfосновний текст700.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.