Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2093Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лебедєв, Олександр Олександрович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-07-10T06:59:40Z | - |
| dc.date.available | 2024-07-10T06:59:40Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2093 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти управління інноваційними процесами в готелі, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності готелю «АЛЕАНДА», Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на удосконалення послуг прийому та розміщення у готелі «АЛЕАНДА». У розділі «Теоретичні аспекти управління інноваційними процесами в готелі» проведено аналітичний огляд літератури щодо сутності понять щодо провадження інноваційної діяльності у готелях та світового та вітчизняного досвіду впровадження та управління інноваціями України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу готельного господарства «Алеанда» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, а також проведений аналіз послуг. В розділі 3 надані основні рекомендації спрямовані на удосконалення послуг прийому та розміщення, зокрема застосування інноваційної технології прийому іноземних туристів та перспективи та механізм впровадження інноваційної технології у готелі «Алеанда» м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Лебедєв О. О. Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда») Innovative technologies for receiving foreign tourists (based on the materials of the Aleanda hotel) : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / О. О. Лебедєв ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 51 с. | uk_UK |
| dc.subject | туристи | uk_UK |
| dc.subject | tourists | uk_UK |
| dc.subject | іноземні туристи | uk_UK |
| dc.subject | foreign tourists | uk_UK |
| dc.subject | прийом | uk_UK |
| dc.subject | reception | uk_UK |
| dc.subject | харчування | uk_UK |
| dc.subject | food | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies for receiving foreign tourists (based on the materials of the Aleanda hotel) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| lebedev_241.pdf | основний текст | 700.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.