Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2091
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаланюк, Роман Сергійович-
dc.date.accessioned2024-07-10T06:29:04Z-
dc.date.available2024-07-10T06:29:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2091-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)», яка містить три розділи: «Теоретичні основи івент-сервісу в готелях», «Дослідження івент-сервісу в готелі «Надія» м. Івано-Франківськ» та «Основні рекомендації спрямовані на удосконалення івент-сервісу готелю «Надія». В першому розділі роботи розкрито теоретичні основи івент-сервісу, аналіз ринкового доходу індустрії івент-технологій у світі. Наведено визначення івент-технологій та характерні елементи івент-індустрії. Визначено цілі та завдання івент-сервісу. Описано класифікацію івент-подій. Досліджено досвід впровадження івент-сервісу в готелях. Представлено алгоритм івент-планування. В другому розділі проведено дослідження організаційно-економічних характеристик готелю «Надія», який розташований м. Івано-Франківськ. Наведено характеристику івент-сервісу готелю «Надія». В третьому розділі наведено основні рекомендації спрямовані на удосконалення івент-сервісу в готелі «Надія».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБаланюк Р. С. Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)  Improving the event service at the Nadiya Hotel : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / Р. С. Баланюк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с.uk_UK
dc.subjectівент-сервісuk_UK
dc.subjectevent serviceuk_UK
dc.subjectподіїuk_UK
dc.subjecteventsuk_UK
dc.subjectзаходиuk_UK
dc.subjectactivitiesuk_UK
dc.subjectкласифікація подійuk_UK
dc.subjectevent classificationuk_UK
dc.subjectівент-плануванняuk_UK
dc.subjectevent planninguk_UK
dc.titleУдосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)uk_UK
dc.title.alternative"Improving the event service at the Nadiya Hotel"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
balanuk_241.pdfосновний текст1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.