Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2091
Title: Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)
Other Titles: "Improving the event service at the Nadiya Hotel"
Authors: Баланюк, Роман Сергійович
Keywords: івент-сервіс
event service
події
events
заходи
activities
класифікація подій
event classification
івент-планування
event planning
Issue Date: 2024
Publisher: Баланюк Р. С. Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)  Improving the event service at the Nadiya Hotel : кваліфікаційна робота ; спец. 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанна справа» / Р. С. Баланюк ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)», яка містить три розділи: «Теоретичні основи івент-сервісу в готелях», «Дослідження івент-сервісу в готелі «Надія» м. Івано-Франківськ» та «Основні рекомендації спрямовані на удосконалення івент-сервісу готелю «Надія». В першому розділі роботи розкрито теоретичні основи івент-сервісу, аналіз ринкового доходу індустрії івент-технологій у світі. Наведено визначення івент-технологій та характерні елементи івент-індустрії. Визначено цілі та завдання івент-сервісу. Описано класифікацію івент-подій. Досліджено досвід впровадження івент-сервісу в готелях. Представлено алгоритм івент-планування. В другому розділі проведено дослідження організаційно-економічних характеристик готелю «Надія», який розташований м. Івано-Франківськ. Наведено характеристику івент-сервісу готелю «Надія». В третьому розділі наведено основні рекомендації спрямовані на удосконалення івент-сервісу в готелі «Надія».
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2091
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
balanuk_241.pdfосновний текст1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.