Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Урсул, Ігор Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T12:43:29Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T12:43:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2089 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва овочевих страв, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Білий дім», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Білий дім». У розділі «Технологічні аспекти виробництва овочевих страв» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з овочів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Білий дім» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій дерунів з бататом. В розділі 3 розроблено технологію дерунів з використанням батату та крохмалю HI-MAIZE, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Білий дім» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Урсул І. М. Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім») Innovative technologies of sweet potato dishes (based on the materials of the White House restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. М. Урсул ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с. | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
dc.subject | батат | uk_UK |
dc.subject | sweet potatoes | uk_UK |
dc.subject | другі страви | uk_UK |
dc.subject | side dishes | uk_UK |
dc.subject | ресторан | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of sweet potato dishes (based on the materials of the White House restaurant) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ursul_181.pdf | основний текст | 668.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.