Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУрсул, Ігор Миколайович-
dc.date.accessioned2024-07-09T12:43:29Z-
dc.date.available2024-07-09T12:43:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2089-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва овочевих страв, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Білий дім», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Білий дім». У розділі «Технологічні аспекти виробництва овочевих страв» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з овочів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Білий дім» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій дерунів з бататом. В розділі 3 розроблено технологію дерунів з використанням батату та крохмалю HI-MAIZE, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Білий дім» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherУрсул І. М. Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)  Innovative technologies of sweet potato dishes (based on the materials of the White House restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. М. Урсул ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectбататuk_UK
dc.subjectsweet potatoesuk_UK
dc.subjectдругі стравиuk_UK
dc.subjectside dishesuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleІнноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of sweet potato dishes (based on the materials of the White House restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ursul_181.pdfосновний текст668.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.