Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2089
Назва: | Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім») |
Інші назви: | Innovative technologies of sweet potato dishes (based on the materials of the White House restaurant) |
Автори: | Урсул, Ігор Миколайович |
Теми: | інноваційні технології innovative technologies батат sweet potatoes другі страви side dishes ресторан restaurant |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Урсул І. М. Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім») Innovative technologies of sweet potato dishes (based on the materials of the White House restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. М. Урсул ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 46 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва овочевих страв, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Білий дім», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Білий дім». У розділі «Технологічні аспекти виробництва овочевих страв» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з овочів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Білий дім» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій дерунів з бататом. В розділі 3 розроблено технологію дерунів з використанням батату та крохмалю HI-MAIZE, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Білий дім» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2089 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ursul_181.pdf | основний текст | 668.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.