Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2088Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ткачук, Олександр Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-07-09T09:34:49Z | - |
| dc.date.available | 2024-07-09T09:34:49Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2088 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розробці технологій кулінарних виробів з дріжджового тіста та організація їх виробництва у ресторані на матеріалах ресторану-салону грузинської кухні «Джорджина», який функціонує по вулиці О. Кобилянської, 23, у м. Чернівці. Робота складається з трьох розділів: Технологічні аспекти виробництва кулінарних виробів з дріжджового тіста, Дослідження технологій кулінарних виробів з дріжджового тіста та організаційної діяльності ресторану-салону грузинської кухні «Джорджина». Рекомендації щодо розширення асортименту кулінарних виробів з дріжджового тіста та оптимізації виробничих процесів у ресторані-салоні грузинської кухні «Джорджина». У першому розділі описана суть організації виробництва кулінарних виробів з дріжджового тіста у закладах ресторанного господарства та дослідження новітніх технології, які впроваджують при розробці нових рецептур кулінарних виробів з дріжджового тіста. Цим доведена необхідність розширення асортименту кулінарних виробів з дріжджового тіста та створення їх з підвищеною харчовою цінністю. У другому розділі представлено характеристику ресторану, принцип організаційної діяльності ресторану та організацію процесу обслуговування гостей. При вивченні меню ресторану виявили, що повністю відсутні кулінарні вироби з тіста підвищеної харчової цінністю. Тому у роботі розроблено рецептуру та технологіюдріжджового тіста для виробництва хачапурі з використанням рослинних поліпшувачів – борошно з насіння гарбуза. У третьому розділі обґрунтовано доцільність використання борошна з насіння гарбуза наведені розроблені рецептури, органолептичні показники якості. Також при дослідженні виробничих цехів було виявлено, що значна частина роботи по виробництву тіста та виробів з нього виконується вручну. Тому надано рекомендації щодо автоматизації окремих ділянок цього процесу, а саме використання тістомісильної та тісторозкачувальної машини. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Ткачук О. В. Технології кулінарних виробів з дріжджового тіста та виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану-салону грузинської кухні «Джоржина») Technologies of culinary products from yeast dough and production in the restaurant (based on the materials of the restaurant-salon of Georgian cuisine "Dzhorzhina") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. В. Ткачук ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 43 с. | uk_UK |
| dc.subject | кулінарні вироби | uk_UK |
| dc.subject | culinary products | uk_UK |
| dc.subject | технології | uk_UK |
| dc.subject | technologies | uk_UK |
| dc.subject | дріжджове тісто | uk_UK |
| dc.subject | yeast dough | uk_UK |
| dc.subject | виробництво | uk_UK |
| dc.subject | production | uk_UK |
| dc.subject | грузинська кухня | uk_UK |
| dc.subject | Georgian cuisine | uk_UK |
| dc.title | Технології кулінарних виробів з дріжджового тіста та виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану-салону грузинської кухні «Джоржина») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Technologies of culinary products from yeast dough and production in the restaurant (based on the materials of the restaurant-salon of Georgian cuisine "Dzhorzhina") | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tkachuk_181.pdf | основний текст | 1.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.