Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПінчук, Марина Олегівна-
dc.date.accessioned2024-07-09T08:49:52Z-
dc.date.available2024-07-09T08:49:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Амур». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Амур». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кексів та мафінів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій мафінів. В розділі 3 розроблено технології мафінів із використанням борошняних сумішей «Мафінмікс», оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПінчук М. О. Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)  Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Пінчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.uk_UK
dc.subjectмафіниuk_UK
dc.subjectmuffinsuk_UK
dc.subjectхлібопекарські сумішіuk_UK
dc.subjectbaking mixesuk_UK
dc.subjectтехнологія приготуванняuk_UK
dc.subjectcooking technologyuk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectconfectioneryuk_UK
dc.subjectкексове тістоuk_UK
dc.subjectcake doughuk_UK
dc.titleІнноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pinchuk_181.pdfосновний текст698.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.