Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пінчук, Марина Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T08:49:52Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T08:49:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Амур». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Амур». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кексів та мафінів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій мафінів. В розділі 3 розроблено технології мафінів із використанням борошняних сумішей «Мафінмікс», оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Пінчук М. О. Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур») Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Пінчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. | uk_UK |
dc.subject | мафіни | uk_UK |
dc.subject | muffins | uk_UK |
dc.subject | хлібопекарські суміші | uk_UK |
dc.subject | baking mixes | uk_UK |
dc.subject | технологія приготування | uk_UK |
dc.subject | cooking technology | uk_UK |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | confectionery | uk_UK |
dc.subject | кексове тісто | uk_UK |
dc.subject | cake dough | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pinchuk_181.pdf | основний текст | 698.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.