Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087
Назва: Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)
Інші назви: Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe)
Автори: Пінчук, Марина Олегівна
Теми: мафіни
muffins
хлібопекарські суміші
baking mixes
технологія приготування
cooking technology
кондитерські вироби
confectionery
кексове тісто
cake dough
Дата публікації: 2024
Видавництво: Пінчук М. О. Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)  Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Пінчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Амур». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Амур». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кексів та мафінів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій мафінів. В розділі 3 розроблено технології мафінів із використанням борошняних сумішей «Мафінмікс», оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pinchuk_181.pdfосновний текст698.42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.