Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087
Title: Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)
Other Titles: Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe)
Authors: Пінчук, Марина Олегівна
Keywords: мафіни
muffins
хлібопекарські суміші
baking mixes
технологія приготування
cooking technology
кондитерські вироби
confectionery
кексове тісто
cake dough
Issue Date: 2024
Publisher: Пінчук М. О. Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)  Innovative technologies of muffins using baking mixtures (based on the materials of the "Amur" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. О. Пінчук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Амур». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Амур». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кексів та мафінів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій мафінів. В розділі 3 розроблено технології мафінів із використанням борошняних сумішей «Мафінмікс», оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Амур» у м. Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2087
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pinchuk_181.pdfосновний текст698.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.