Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корбут, Володимир Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T07:59:14Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T07:59:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» на базі закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Пікнік». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Пікнік». У розділі 1 «Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв» доведено сутність виробництва страв з риби, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих інноваційних технологій страв з риби підвищеної харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, досліджено процес обслуговування споживачів у закладі. В розділі 3 розроблено та впроваджено нові рибні страви з використанням техніки «Sous Vide», визначено якість та поживну цінність рибних страв. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Корбут В. В. Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік») Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Корбут ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. | uk_UK |
dc.subject | техніка «Sous Vide» | uk_UK |
dc.subject | "Sous Vide" technique | uk_UK |
dc.subject | ресторан | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.subject | страви | uk_UK |
dc.subject | dishes | uk_UK |
dc.subject | риба | uk_UK |
dc.subject | fish | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
korbut_181.pdf | основний текст | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.