Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорбут, Володимир Віталійович-
dc.date.accessioned2024-07-09T07:59:14Z-
dc.date.available2024-07-09T07:59:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» на базі закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Пікнік». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Пікнік». У розділі 1 «Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв» доведено сутність виробництва страв з риби, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих інноваційних технологій страв з риби підвищеної харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, досліджено процес обслуговування споживачів у закладі. В розділі 3 розроблено та впроваджено нові рибні страви з використанням техніки «Sous Vide», визначено якість та поживну цінність рибних страв.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКорбут В. В. Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)  Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Корбут ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.uk_UK
dc.subjectтехніка «Sous Vide»uk_UK
dc.subject"Sous Vide" techniqueuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectстравиuk_UK
dc.subjectdishesuk_UK
dc.subjectрибаuk_UK
dc.subjectfishuk_UK
dc.titleІнноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
korbut_181.pdfосновний текст1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.