Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086
Назва: | Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік») |
Інші назви: | Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant) |
Автори: | Корбут, Володимир Віталійович |
Теми: | техніка «Sous Vide» "Sous Vide" technique ресторан restaurant страви dishes риба fish |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Корбут В. В. Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік») Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Корбут ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» на базі закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Пікнік». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Пікнік». У розділі 1 «Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв» доведено сутність виробництва страв з риби, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих інноваційних технологій страв з риби підвищеної харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, досліджено процес обслуговування споживачів у закладі. В розділі 3 розроблено та впроваджено нові рибні страви з використанням техніки «Sous Vide», визначено якість та поживну цінність рибних страв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
korbut_181.pdf | основний текст | 1.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.