Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086
Название: Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)
Другие названия: Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant)
Авторы: Корбут, Володимир Віталійович
Ключевые слова: техніка «Sous Vide»
"Sous Vide" technique
ресторан
restaurant
страви
dishes
риба
fish
Дата публикации: 2024
Издатель: Корбут В. В. Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)  Innovative technologies of fish dishes using the "Sous Vide" technique (based on the materials of the "Picnik" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Корбут ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» на базі закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Пікнік». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Пікнік». У розділі 1 «Технологічні аспекти технологій виробництва рибних страв» доведено сутність виробництва страв з риби, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих інноваційних технологій страв з риби підвищеної харчової цінності. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Пікнік» у м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, досліджено процес обслуговування споживачів у закладі. В розділі 3 розроблено та впроваджено нові рибні страви з використанням техніки «Sous Vide», визначено якість та поживну цінність рибних страв.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2086
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
korbut_181.pdfосновний текст1.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.