Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорбан, Ілля Володимирович-
dc.date.accessioned2024-07-09T07:42:01Z-
dc.date.available2024-07-09T07:42:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2085-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Технологія м’ясних страв з яловичини з використанням способу маринування та організація їх виробництва на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь» на 90 місць» на базі закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» в м. Чернівці, яка складається з трьох розділів: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій м’ясних страв з яловичини та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій м’ясних страв з яловичини з використанням способу маринування та організація їх виробництва у ресторані «Ребра та вогонь». Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій м’ясних страв з яловичини з використанням технік маринування та організація їх виробництва в ресторані «Ребра та вогонь». У розділі 1 «Теоретичні аспекти технологій м’ясних страв з яловичини та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій м’ясних страв з яловичини та бґрунтовано параметри виробництва м’ясних страв з яловичини у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій м’ясних страв. В розділі 3 розроблено технології м’ясних страв з яловичини, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКорбан І. В. Технології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь»)  Technologies of beef dishes using the marinating method and organization of production in the restaurant (based on the materials of the "Ribs and Fire" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. В. Корбан ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с.uk_UK
dc.subjectтехнологія стравuk_UK
dc.subjecttechnology of dishesuk_UK
dc.subjectм’ясні стравиuk_UK
dc.subjectmeat dishesuk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjectмаринуванняuk_UK
dc.subjectpicklinguk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.titleТехнології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь»)uk_UK
dc.title.alternativeTechnologies of beef dishes using the marinating method and organization of production in the restaurant (based on the materials of the "Ribs and Fire" restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
korban_181.pdfосновний текст1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.