Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2085
Назва: | Технології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь») |
Інші назви: | Technologies of beef dishes using the marinating method and organization of production in the restaurant (based on the materials of the "Ribs and Fire" restaurant) |
Автори: | Корбан, Ілля Володимирович |
Теми: | технологія страв technology of dishes м’ясні страви meat dishes яловичина beef маринування pickling виробництво production |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Корбан І. В. Технології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь») Technologies of beef dishes using the marinating method and organization of production in the restaurant (based on the materials of the "Ribs and Fire" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. В. Корбан ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Технологія м’ясних страв з яловичини з використанням способу маринування та організація їх виробництва на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь» на 90 місць» на базі закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» в м. Чернівці, яка складається з трьох розділів: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій м’ясних страв з яловичини та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій м’ясних страв з яловичини з використанням способу маринування та організація їх виробництва у ресторані «Ребра та вогонь». Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організацію вдосконалення технологій м’ясних страв з яловичини з використанням технік маринування та організація їх виробництва в ресторані «Ребра та вогонь». У розділі 1 «Теоретичні аспекти технологій м’ясних страв з яловичини та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій м’ясних страв з яловичини та бґрунтовано параметри виробництва м’ясних страв з яловичини у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій м’ясних страв. В розділі 3 розроблено технології м’ясних страв з яловичини, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2085 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
korban_181.pdf | основний текст | 1.76 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.