Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2084
Назва: Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь»)
Інші назви: Innovative technologies of minced meat products using vegetable raw materials (based on the materials of the restaurant "Ribs and Fire")
Автори: Желіховський, Олександр Орестович
Теми: м’ясні січені вироби
minced meat products
рослинна сировина
vegetable raw materials
заклади ресторанного господарства
catering establishments
ресторан
restaurant
інновації
innovations
Дата публікації: 2024
Видавництво: Желіховський О. О. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь»)  Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of Innovative technologies of minced meat products using vegetable raw materials (based on the materials of the restaurant "Ribs and Fire") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. О. Желіховський ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Інноваційні технології м’ясних посічених виробів з використанням рослинної сировини на базі закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти технологій виробництва страв з м’яса. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності закладу «Ребра та вогонь». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів закладу «Ребра та вогонь». У розділі 1 «Технологічні аспекти технологій виробництва страв з м’яса» доведено сутність виробництва страв з м’яса, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій м’ясних посічених виробів. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, досліджено процес обслуговування споживачів у закладі. В розділі 3 розроблено та впроваджено нові м’ясні посічені вироби з використанням борошна з люпину, визначено якість та поживну цінність м’ясних посічених виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2084
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zelihovskii_181.pdfосновний текст1.54 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.