Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2084
Название: Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь»)
Другие названия: Innovative technologies of minced meat products using vegetable raw materials (based on the materials of the restaurant "Ribs and Fire")
Авторы: Желіховський, Олександр Орестович
Ключевые слова: м’ясні січені вироби
minced meat products
рослинна сировина
vegetable raw materials
заклади ресторанного господарства
catering establishments
ресторан
restaurant
інновації
innovations
Дата публикации: 2024
Издатель: Желіховський О. О. Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь»)  Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of Innovative technologies of minced meat products using vegetable raw materials (based on the materials of the restaurant "Ribs and Fire") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. О. Желіховський ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Інноваційні технології м’ясних посічених виробів з використанням рослинної сировини на базі закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти технологій виробництва страв з м’яса. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності закладу «Ребра та вогонь». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів закладу «Ребра та вогонь». У розділі 1 «Технологічні аспекти технологій виробництва страв з м’яса» доведено сутність виробництва страв з м’яса, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій м’ясних посічених виробів. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Ребра та вогонь» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства, досліджено процес обслуговування споживачів у закладі. В розділі 3 розроблено та впроваджено нові м’ясні посічені вироби з використанням борошна з люпину, визначено якість та поживну цінність м’ясних посічених виробів.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2084
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zelihovskii_181.pdfосновний текст1.54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.