Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панюшин, Микола Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T06:56:05Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T06:56:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій супів та організація їх виробництва у ресторану середземноморської «Есентере»; Розділ 3. Удосконалення технологій супів. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Панюшин М. Ю. Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. Ю. Панюшин ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с. | uk_UK |
dc.subject | технології | uk_UK |
dc.subject | тechnologies | uk_UK |
dc.subject | ресторан | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.subject | суп | uk_UK |
dc.subject | soup | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | середземноморська кухня | uk_UK |
dc.subject | Mediterranean cuisine | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») | uk_UK |
dc.title.alternative | Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
panuschin_181.pdf | основний текст | 908.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.