Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПанюшин, Микола Юрійович-
dc.date.accessioned2024-07-09T06:56:05Z-
dc.date.available2024-07-09T06:56:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій супів та організація їх виробництва у ресторану середземноморської «Есентере»; Розділ 3. Удосконалення технологій супів. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПанюшин М. Ю. Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)  Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. Ю. Панюшин ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с.uk_UK
dc.subjectтехнологіїuk_UK
dc.subjectтechnologiesuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectсупuk_UK
dc.subjectsoupuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectсередземноморська кухняuk_UK
dc.subjectMediterranean cuisineuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)uk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
panuschin_181.pdfосновний текст908.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.