Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083
Назва: | Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») |
Інші назви: | Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") |
Автори: | Панюшин, Микола Юрійович |
Теми: | технології тechnologies ресторан restaurant суп soup якість quality середземноморська кухня Mediterranean cuisine |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Панюшин М. Ю. Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. Ю. Панюшин ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій супів та організація їх виробництва у ресторану середземноморської «Есентере»; Розділ 3. Удосконалення технологій супів. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
panuschin_181.pdf | основний текст | 908.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.