Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083
Название: | Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») |
Другие названия: | Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") |
Авторы: | Панюшин, Микола Юрійович |
Ключевые слова: | технології тechnologies ресторан restaurant суп soup якість quality середземноморська кухня Mediterranean cuisine |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Панюшин М. Ю. Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. Ю. Панюшин ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій супів та організація їх виробництва у ресторану середземноморської «Есентере»; Розділ 3. Удосконалення технологій супів. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
panuschin_181.pdf | основний текст | 908.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.