Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083
Название: Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)
Другие названия: Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere")
Авторы: Панюшин, Микола Юрійович
Ключевые слова: технології
тechnologies
ресторан
restaurant
суп
soup
якість
quality
середземноморська кухня
Mediterranean cuisine
Дата публикации: 2024
Издатель: Панюшин М. Ю. Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)  Improving the technology and researching the quality of soups (based on the materials of the Mediterranean cuisine restaurant "Esentere") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / М. Ю. Панюшин ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій супів та організація їх виробництва у ресторану середземноморської «Есентере»; Розділ 3. Удосконалення технологій супів. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2083
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
panuschin_181.pdfосновний текст908.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.