Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овчінніков, Олексій Максимович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T06:38:28Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T06:38:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах «Grand Café Leopolis»)». У першому розділі надано характеристику видів океанічної риби, яка найчастіше використовується в закладах ресторанного господарства, визначено її хімічний склад та основні особливості приготування. У другому розділі проведено дослідження кав’ярні «Grand Café Leopolis», яка знаходиться за адресою Львів, пл. Ринок, 1, у самому центрі міста. Підприємство є одним із закладів холдингу емоцій «!FEST». Інтер’єр у кав’ярні автентичний, а на стінах знаходиться біля 700 фотографій, які розповідають про історичні факти міста. Проаналізувавши меню кав’ярні за базову рецептуру обрано страву – лосось на грилі, досліджено його технологічний процес приготування. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Овчінніков О. М. Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. М. Овчінніков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. | uk_UK |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UK |
dc.subject | restaurant business | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | рибні страви | uk_UK |
dc.subject | fish dishes | uk_UK |
dc.subject | технології | uk_UK |
dc.subject | technologies | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ovchinikov_181.pdf | основний текст | 753.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.