Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082
Назва: | Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») |
Інші назви: | Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) |
Автори: | Овчінніков, Олексій Максимович |
Теми: | ресторанне господарство restaurant business якість quality рибні страви fish dishes технології technologies |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Овчінніков О. М. Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. М. Овчінніков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах «Grand Café Leopolis»)». У першому розділі надано характеристику видів океанічної риби, яка найчастіше використовується в закладах ресторанного господарства, визначено її хімічний склад та основні особливості приготування. У другому розділі проведено дослідження кав’ярні «Grand Café Leopolis», яка знаходиться за адресою Львів, пл. Ринок, 1, у самому центрі міста. Підприємство є одним із закладів холдингу емоцій «!FEST». Інтер’єр у кав’ярні автентичний, а на стінах знаходиться біля 700 фотографій, які розповідають про історичні факти міста. Проаналізувавши меню кав’ярні за базову рецептуру обрано страву – лосось на грилі, досліджено його технологічний процес приготування. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ovchinikov_181.pdf | основний текст | 753.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.