Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082
Название: | Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») |
Другие названия: | Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) |
Авторы: | Овчінніков, Олексій Максимович |
Ключевые слова: | ресторанне господарство restaurant business якість quality рибні страви fish dishes технології technologies |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Овчінніков О. М. Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. М. Овчінніков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах «Grand Café Leopolis»)». У першому розділі надано характеристику видів океанічної риби, яка найчастіше використовується в закладах ресторанного господарства, визначено її хімічний склад та основні особливості приготування. У другому розділі проведено дослідження кав’ярні «Grand Café Leopolis», яка знаходиться за адресою Львів, пл. Ринок, 1, у самому центрі міста. Підприємство є одним із закладів холдингу емоцій «!FEST». Інтер’єр у кав’ярні автентичний, а на стінах знаходиться біля 700 фотографій, які розповідають про історичні факти міста. Проаналізувавши меню кав’ярні за базову рецептуру обрано страву – лосось на грилі, досліджено його технологічний процес приготування. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ovchinikov_181.pdf | основний текст | 753.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.