Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082
Title: Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)
Other Titles: Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant)
Authors: Овчінніков, Олексій Максимович
Keywords: ресторанне господарство
restaurant business
якість
quality
рибні страви
fish dishes
технології
technologies
Issue Date: 2024
Publisher: Овчінніков О. М. Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)  Improvement of technology and quality research of fish dishes (based on the materials of the Grand Cafe Leopolis restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. М. Овчінніков ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.
Abstract: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах «Grand Café Leopolis»)». У першому розділі надано характеристику видів океанічної риби, яка найчастіше використовується в закладах ресторанного господарства, визначено її хімічний склад та основні особливості приготування. У другому розділі проведено дослідження кав’ярні «Grand Café Leopolis», яка знаходиться за адресою Львів, пл. Ринок, 1, у самому центрі міста. Підприємство є одним із закладів холдингу емоцій «!FEST». Інтер’єр у кав’ярні автентичний, а на стінах знаходиться біля 700 фотографій, які розповідають про історичні факти міста. Проаналізувавши меню кав’ярні за базову рецептуру обрано страву – лосось на грилі, досліджено його технологічний процес приготування. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій супів та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Супи мають доволі помірну енергетичну цінність за рахунок великої кількості рідини, містять мінеральні речовини та вітаміни оскільки до їх складу включено овочі. Але, як показав аналіз в більшості крем-супів недостатній вміст білків. У зв’язку з цим, перспективним напрямком розширення асортименту крем-супів є підвищення вмісту білків в овочевих крем-супах. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану середземноморської кухні «Есентере» який розташований за адресою м. Чернівці, вулиця Комарова Володимира, 15. Режим роботи ресторану середземноморської кухні «Есентере» з понеділка по неділю з 10:00 - 22:00. В 3 розділі розроблено технологію приготування грибного крем-супу з часниковими грінками з використанням білковмісної сировини. Складено проєкт нормативної документація на новий асортимент продукції.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2082
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ovchinikov_181.pdfосновний текст753.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.