Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельничук, Альбіна Іванівна-
dc.date.accessioned2024-07-08T13:43:17Z-
dc.date.available2024-07-08T13:43:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Гопачок». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Гопачок». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв барбекю та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв барбекю. В розділі 3 розроблено технології м’ясних січених виробів для барбекю з використанням топінамбуру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМельничук А. І. Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)  Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. І. Мельничук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.uk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectм’ясні стравиuk_UK
dc.subjectmeat dishesuk_UK
dc.subjectбарбекюuk_UK
dc.subjectbarbecueuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleІнноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
melnichuk_181.pdfосновний текст686.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.