Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельничук, Альбіна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-08T13:43:17Z | - |
dc.date.available | 2024-07-08T13:43:17Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Гопачок». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Гопачок». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв барбекю та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв барбекю. В розділі 3 розроблено технології м’ясних січених виробів для барбекю з використанням топінамбуру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Мельничук А. І. Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. І. Мельничук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | м’ясні страви | uk_UK |
dc.subject | meat dishes | uk_UK |
dc.subject | барбекю | uk_UK |
dc.subject | barbecue | uk_UK |
dc.subject | ресторан | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
melnichuk_181.pdf | основний текст | 686.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.