Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081
Назва: | Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») |
Інші назви: | Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") |
Автори: | Мельничук, Альбіна Іванівна |
Теми: | якість quality м’ясні страви meat dishes барбекю barbecue ресторан restaurant |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Мельничук А. І. Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. І. Мельничук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Гопачок». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Гопачок». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв барбекю та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв барбекю. В розділі 3 розроблено технології м’ясних січених виробів для барбекю з використанням топінамбуру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
melnichuk_181.pdf | основний текст | 686.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.