Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081
Назва: Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)
Інші назви: Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok")
Автори: Мельничук, Альбіна Іванівна
Теми: якість
quality
м’ясні страви
meat dishes
барбекю
barbecue
ресторан
restaurant
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мельничук А. І. Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)  Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. І. Мельничук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Гопачок». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Гопачок». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв барбекю та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв барбекю. В розділі 3 розроблено технології м’ясних січених виробів для барбекю з використанням топінамбуру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
melnichuk_181.pdfосновний текст686.69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.