Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081
Название: | Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») |
Другие названия: | Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") |
Авторы: | Мельничук, Альбіна Іванівна |
Ключевые слова: | якість quality м’ясні страви meat dishes барбекю barbecue ресторан restaurant |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Мельничук А. І. Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») Innovative technologies and quality of dishes made on the barbecue (on the materials of the restaurant "Hopachok") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. І. Мельничук ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Гопачок». Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Гопачок». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва страв барбекю» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв барбекю та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв барбекю. В розділі 3 розроблено технології м’ясних січених виробів для барбекю з використанням топінамбуру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Гопачок» м. Чернівці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2081 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
melnichuk_181.pdf | основний текст | 686.69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.