Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мачушак, Віталій Васильович | - |
| dc.date.accessioned | 2024-07-08T13:09:38Z | - |
| dc.date.available | 2024-07-08T13:09:38Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе «Di.cafe», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних кафе «Di.cafe». У розділі «Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з сиру кисломолочного та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук. В розділі 3 розроблено технологію страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Мачушак В. В. Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe») Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Мачушак ; наук. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 39 с. | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
| dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
| dc.subject | кисломолочний сир | uk_UK |
| dc.subject | sour milk cheese | uk_UK |
| dc.subject | страви | uk_UK |
| dc.subject | dishes | uk_UK |
| dc.subject | кафе | uk_UK |
| dc.subject | cafe | uk_UK |
| dc.subject | технологія виробництва | uk_UK |
| dc.subject | production technology | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| machuschak_181.pdf | основний текст | 645.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.