Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМачушак, Віталій Васильович-
dc.date.accessioned2024-07-08T13:09:38Z-
dc.date.available2024-07-08T13:09:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе «Di.cafe», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних кафе «Di.cafe». У розділі «Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з сиру кисломолочного та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук. В розділі 3 розроблено технологію страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМачушак В. В. Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)  Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Мачушак ; наук. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 39 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectкисломолочний сирuk_UK
dc.subjectsour milk cheeseuk_UK
dc.subjectстравиuk_UK
dc.subjectdishesuk_UK
dc.subjectкафеuk_UK
dc.subjectcafeuk_UK
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UK
dc.subjectproduction technologyuk_UK
dc.titleІнноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
machuschak_181.pdfосновний текст645.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.