Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080
Назва: Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)
Інші назви: Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe)
Автори: Мачушак, Віталій Васильович
Теми: інноваційні технології
innovative technologies
кисломолочний сир
sour milk cheese
страви
dishes
кафе
cafe
технологія виробництва
production technology
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мачушак В. В. Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)  Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Мачушак ; наук. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе «Di.cafe», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних кафе «Di.cafe». У розділі «Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з сиру кисломолочного та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук. В розділі 3 розроблено технологію страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
machuschak_181.pdfосновний текст645.26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.