Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080
Название: | Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe») |
Другие названия: | Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe) |
Авторы: | Мачушак, Віталій Васильович |
Ключевые слова: | інноваційні технології innovative technologies кисломолочний сир sour milk cheese страви dishes кафе cafe технологія виробництва production technology |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Мачушак В. В. Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe») Innovative technologies of sour-milk cheese dishes (based on the materials of the Di.cafe cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. В. Мачушак ; наук. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 39 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе «Di.cafe», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних кафе «Di.cafe». У розділі «Технологічні аспекти виробництва страв з сиру кисломолочного» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій страв з сиру кисломолочного та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук. В розділі 3 розроблено технологію страв з сиру кисломолочного з використанням порошку з яблук, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Di.cafe» м. Чернівці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2080 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
machuschak_181.pdf | основний текст | 645.26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.