Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоцюруба, Павло Олександрович-
dc.date.accessioned2024-07-08T12:33:04Z-
dc.date.available2024-07-08T12:33:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва листкових виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Віденська кав’ярня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Віденська кав’ярня».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКоцюруба П. О. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)  Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / П. О. Коцюруба ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.uk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectconfectioneryuk_UK
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UK
dc.subjectflour confectioneryuk_UK
dc.subjectлисткове тістоuk_UK
dc.subjectpuff pastryuk_UK
dc.subjectобслуговуванняuk_UK
dc.subjectserviceuk_UK
dc.titleІнноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kotsyruba_181.pdfосновний текст728.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.