Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079
Назва: Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)
Інші назви: Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop")
Автори: Коцюруба, Павло Олександрович
Теми: кондитерські вироби
confectionery
борошняні кондитерські вироби
flour confectionery
листкове тісто
puff pastry
обслуговування
service
Дата публікації: 2024
Видавництво: Коцюруба П. О. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)  Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / П. О. Коцюруба ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва листкових виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Віденська кав’ярня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Віденська кав’ярня».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kotsyruba_181.pdfосновний текст728.02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.