Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079
Назва: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня») |
Інші назви: | Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop") |
Автори: | Коцюруба, Павло Олександрович |
Теми: | кондитерські вироби confectionery борошняні кондитерські вироби flour confectionery листкове тісто puff pastry обслуговування service |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Коцюруба П. О. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня») Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / П. О. Коцюруба ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва листкових виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Віденська кав’ярня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Віденська кав’ярня». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kotsyruba_181.pdf | основний текст | 728.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.