Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079
Название: Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)
Другие названия: Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop")
Авторы: Коцюруба, Павло Олександрович
Ключевые слова: кондитерські вироби
confectionery
борошняні кондитерські вироби
flour confectionery
листкове тісто
puff pastry
обслуговування
service
Дата публикации: 2024
Издатель: Коцюруба П. О. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)  Innovative technologies of flour confectionery products from puff pastry (based on the materials of the restaurant "Vienna Coffee Shop") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / П. О. Коцюруба ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва листкових виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Віденська кав’ярня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Віденська кав’ярня».
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2079
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kotsyruba_181.pdfосновний текст728.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.