Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2077
Назва: | Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg») |
Інші назви: | Innovative technologies of kosher meat dishes (based on the materials of the Jewish cuisine restaurant "Rita Steinberg") |
Автори: | Волощук, Валентин Дмитрович |
Теми: | інноваційні технології innovative technologies кошерна кухня kosher cuisine м’ясні страви meat dishes ресторан restaurant єврейська кухня Jewish cuisine |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Волощук В. Д. Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg») Innovative technologies of kosher meat dishes (based on the materials of the Jewish cuisine restaurant "Rita Steinberg") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. Д. Волощук ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичне обґрунтування страв та виробів єврейської кухні, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Rita Steinberg», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Rita Steinberg» У розділі «Теоретичне обґрунтування страв та виробів єврейської кухні» проведено аналітичний огляд літератури щодо характеристики страв та виробів єврейської кухні та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Rita Steinberg» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету курячого з пюре із гарбуза. В розділі 3 розроблено технологію технології паштету курячого з пюре із гарбуза, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, досліджено якість розробленої закуски - паштету курячого з пюре із гарбуза. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2077 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
voloshuk_181.pdf | основний текст | 588.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.