Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2077
Название: | Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg») |
Другие названия: | Innovative technologies of kosher meat dishes (based on the materials of the Jewish cuisine restaurant "Rita Steinberg") |
Авторы: | Волощук, Валентин Дмитрович |
Ключевые слова: | інноваційні технології innovative technologies кошерна кухня kosher cuisine м’ясні страви meat dishes ресторан restaurant єврейська кухня Jewish cuisine |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Волощук В. Д. Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg») Innovative technologies of kosher meat dishes (based on the materials of the Jewish cuisine restaurant "Rita Steinberg") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / В. Д. Волощук ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 41 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичне обґрунтування страв та виробів єврейської кухні, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Rita Steinberg», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Rita Steinberg» У розділі «Теоретичне обґрунтування страв та виробів єврейської кухні» проведено аналітичний огляд літератури щодо характеристики страв та виробів єврейської кухні та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Rita Steinberg» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технології паштету курячого з пюре із гарбуза. В розділі 3 розроблено технологію технології паштету курячого з пюре із гарбуза, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, досліджено якість розробленої закуски - паштету курячого з пюре із гарбуза. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2077 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
voloshuk_181.pdf | основний текст | 588.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.