Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБіла, Крістіна Валентинівна-
dc.date.accessioned2024-07-08T11:41:21Z-
dc.date.available2024-07-08T11:41:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2076-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини на матеріалах ресторану «STEAK MASTER», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій страв із яловичини та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій страв із яловичини та організація їх виробництва у ресторані «STEAK MASTER»; Розділ 3. Удосконалення технологій страв із яловичини. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій страв із яловичини та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Популярним напрямом використання яловичини є приготування стейків як традиційних так і альтернативних. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «STEAK MASTER» м. Чернівці, закалад розташовано за адресою вулиця Кобилянської, 22 Режим роботи закладу з 11:00 - 23:00 без вихідних. Меню ресторану «STEAK MASTER» включає широкий вибір м’ясних страв та риби на хоспері, різноманітні закуски та гарніри, салати: з авокадо та скумбрією грецький, з курячою печінкою та яйцем пашот, десерти та широкий вибір напоїв.В 3 розділі розроблено технології страв із яловичини а саме стейків Стріплойн. Згідно проведених досліджень можемо зробити висновок, що приготування стейку Стріплойн за допомогою різних методів ферментації дозволяє зберегти біологічно активні речовини, які містяться у продукті, розширити асортимент страв із м’яса яловичини.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБіла К. В. Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)  Improvement of technology and research into the quality of beef dishes (on the materials of the restaurant "STEAK MASTER") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / К. В. Біла ; наук. кер. М .Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 47 с.uk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectтехнологіїuk_UK
dc.subjecttechnologiesuk_UK
dc.subjectстравиuk_UK
dc.subjectdishesuk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)uk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technology and research into the quality of beef dishes (on the materials of the restaurant "STEAK MASTER")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bila_181.pdfосновний текст1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.