Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФілікович, Леся Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-07-08T09:51:44Z-
dc.date.available2024-07-08T09:51:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2075-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Файно» м. Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх у закладі ресторанного господарства «Файно» м. Чернівці.Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Файно» м. Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх у закладі ресторанного господарства «Файно» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherФілікович Л. А. Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці  Improvement of the technology of flour dishes from fresh dough (based on the materials of the Fayno restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Л. А. Філікович ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с.uk_UK
dc.subjectпрісне тістоuk_UK
dc.subjectfresh doughuk_UK
dc.subjectборошняні стравиuk_UK
dc.subjectflour dishesuk_UK
dc.subjectтехнологія приготуванняuk_UK
dc.subjectcooking technologyuk_UK
dc.subjectрестораціяuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.titleРозширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівціuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of flour dishes from fresh dough (based on the materials of the Fayno restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
filikovich_181.pdfосновний текст755.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.