Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2075
Назва: Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці
Інші назви: Improvement of the technology of flour dishes from fresh dough (based on the materials of the Fayno restaurant)
Автори: Філікович, Леся Анатоліївна
Теми: прісне тісто
fresh dough
борошняні страви
flour dishes
технологія приготування
cooking technology
ресторація
restaurant
Дата публікації: 2024
Видавництво: Філікович Л. А. Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці  Improvement of the technology of flour dishes from fresh dough (based on the materials of the Fayno restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Л. А. Філікович ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Файно» м. Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх у закладі ресторанного господарства «Файно» м. Чернівці.Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Файно» м. Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх у закладі ресторанного господарства «Файно» м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2075
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
filikovich_181.pdfосновний текст755.04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.