Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2075
Название: | Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці |
Другие названия: | Improvement of the technology of flour dishes from fresh dough (based on the materials of the Fayno restaurant) |
Авторы: | Філікович, Леся Анатоліївна |
Ключевые слова: | прісне тісто fresh dough борошняні страви flour dishes технологія приготування cooking technology ресторація restaurant |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Філікович Л. А. Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці Improvement of the technology of flour dishes from fresh dough (based on the materials of the Fayno restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Л. А. Філікович ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 48 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Файно» м. Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх у закладі ресторанного господарства «Файно» м. Чернівці.Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх виробництва у ресторані «Файно» м. Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій борошняних виробів із прісного тіста та організація їх у закладі ресторанного господарства «Файно» м. Чернівці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2075 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
filikovich_181.pdf | основний текст | 755.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.