Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2074
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Забурмеха, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-08T09:24:06Z | - |
dc.date.available | 2024-07-08T09:24:06Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2074 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв у ресторані «ForRest» м. Хмельницький», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій холодних страв та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій холодних страв та організація їх виробництва у ресторані «ForRest» м. Хмельницький; Розділ 3.Удосконaлення технологій холодних страв. В розділі 1 наведено характеристику процесу виробництва холодних страв та визначено, що в меню закладів ресторанного господарства найбільшою популярністю користуються салати. Досліджено їх асортимент та класифікацію.В розділі 2 надано загальну характеристику ресторані «ForRest» м. Хмельницький, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та проаналізовано рецептури та технологічний процес приготування салату Олів’є з лососем. В 3 розділі розроблено технології соусів майонез з олією авокадо, волоського горіха та лляної олії для заправляння салату Олів’є з лососем. У розроблених салатах з рослинними оліями покращився жирнокислотний склад, збільшилась кількість мінеральних речовин (калій, кальцій, магній, фосфор) та вітамінів (вітамінів групи В, РР та Е) | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Забурмеха А. О. Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» ) Improvement of the technology and research of the quality of cold dishes (based on the materials of the "ForRest" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. О. Забурмеха ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с. | uk_UK |
dc.subject | ресторан | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.subject | холодні страви | uk_UK |
dc.subject | cold dishes | uk_UK |
dc.subject | технології | uk_UK |
dc.subject | technologies | uk_UK |
dc.subject | обслуговування | uk_UK |
dc.subject | service | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» ) | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the technology and research of the quality of cold dishes (based on the materials of the "ForRest" restaurant) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zadurmeha_181.pdf | основний текст | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.