Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2073
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рипка, Олег Петрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-08T08:54:36Z | - |
dc.date.available | 2024-07-08T08:54:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2073 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії «Есклібрис» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав'ярні «Екслібрис» м. Чернівці; Розділ 3.Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав'ярні «Екслібрис» м.Чернівці. В розділі 1 наведено характеристику процесу виробництва борошняних кондитерських виробів. Досліджено їх асортимент та класифікацію. В розділі 2 надано загальну характеристику кав'ярні «Екслібрис» м. Чернівці проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства. В 3 розділі розроблено технології приготування борошняних кондитерських виробів з кексового тіста з додаванням стевії. У розроблених нових виробах з додаванням стевії покращився склад вироба. Стевія як замінник цукру дозволяє зменшити кількість цукру. Вона має незначний вплив на рівень цукру у крові і є найкращим варіантом для людей з цукровим діабетом. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Рипка О. П. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис») The latest technologies of flour confectionery products with the addition of stevia (based on the materials of the "Exlibris" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. П. Рипка ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 40 с. | uk_UK |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UK |
dc.subject | flour products | uk_UK |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | confectionery | uk_UK |
dc.subject | кав’ярня | uk_UK |
dc.subject | cafe | uk_UK |
dc.subject | новітні технології | uk_UK |
dc.subject | new technologies | uk_UK |
dc.title | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис») | uk_UK |
dc.title.alternative | The latest technologies of flour confectionery products with the addition of stevia (based on the materials of the "Exlibris" coffee shop) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ripka_181.pdf | основний текст | 950.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.