Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2073
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРипка, Олег Петрович-
dc.date.accessioned2024-07-08T08:54:36Z-
dc.date.available2024-07-08T08:54:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2073-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії «Есклібрис» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав'ярні «Екслібрис» м. Чернівці; Розділ 3.Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав'ярні «Екслібрис» м.Чернівці. В розділі 1 наведено характеристику процесу виробництва борошняних кондитерських виробів. Досліджено їх асортимент та класифікацію. В розділі 2 надано загальну характеристику кав'ярні «Екслібрис» м. Чернівці проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства. В 3 розділі розроблено технології приготування борошняних кондитерських виробів з кексового тіста з додаванням стевії. У розроблених нових виробах з додаванням стевії покращився склад вироба. Стевія як замінник цукру дозволяє зменшити кількість цукру. Вона має незначний вплив на рівень цукру у крові і є найкращим варіантом для людей з цукровим діабетом.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРипка О. П. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис»)  The latest technologies of flour confectionery products with the addition of stevia (based on the materials of the "Exlibris" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. П. Рипка ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 40 с.uk_UK
dc.subjectборошняні виробиuk_UK
dc.subjectflour productsuk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectconfectioneryuk_UK
dc.subjectкав’ярняuk_UK
dc.subjectcafeuk_UK
dc.subjectновітні технологіїuk_UK
dc.subjectnew technologiesuk_UK
dc.titleНовітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис»)uk_UK
dc.title.alternativeThe latest technologies of flour confectionery products with the addition of stevia (based on the materials of the "Exlibris" coffee shop)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ripka_181.pdfосновний текст950.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.