Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2073
Назва: | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис») |
Інші назви: | The latest technologies of flour confectionery products with the addition of stevia (based on the materials of the "Exlibris" coffee shop) |
Автори: | Рипка, Олег Петрович |
Теми: | борошняні вироби flour products кондитерські вироби confectionery кав’ярня cafe новітні технології new technologies |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Рипка О. П. Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис») The latest technologies of flour confectionery products with the addition of stevia (based on the materials of the "Exlibris" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. П. Рипка ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 40 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії «Есклібрис» м. Чернівці», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав'ярні «Екслібрис» м. Чернівці; Розділ 3.Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав'ярні «Екслібрис» м.Чернівці. В розділі 1 наведено характеристику процесу виробництва борошняних кондитерських виробів. Досліджено їх асортимент та класифікацію. В розділі 2 надано загальну характеристику кав'ярні «Екслібрис» м. Чернівці проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства. В 3 розділі розроблено технології приготування борошняних кондитерських виробів з кексового тіста з додаванням стевії. У розроблених нових виробах з додаванням стевії покращився склад вироба. Стевія як замінник цукру дозволяє зменшити кількість цукру. Вона має незначний вплив на рівень цукру у крові і є найкращим варіантом для людей з цукровим діабетом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2073 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ripka_181.pdf | основний текст | 950.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.