Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2071
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Площанська, Юлія Павлівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-08T08:08:17Z | - |
dc.date.available | 2024-07-08T08:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2071 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва борошняних кулінарних виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Панська Гуральня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Панська Гуральня». У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кулінарних виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кулінарних виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій вареників із використанням кукурудзяного борошна.В розділі 3 розроблено технологію вареників з використанням з кукурудзяного та вівсяного борошна, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Площанська Ю. П. Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») The latest technologies for dishes made from corn flour (based on the materials of the Panska Guralnya restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Площанська ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с. | uk_UK |
dc.subject | борошно | uk_UK |
dc.subject | flour | uk_UK |
dc.subject | ресторан | uk_UK |
dc.subject | restaurant | uk_UK |
dc.subject | кукурудзяне борошно | uk_UK |
dc.subject | corn flour | uk_UK |
dc.subject | страва | uk_UK |
dc.subject | dish | uk_UK |
dc.subject | технології | uk_UK |
dc.subject | technologies | uk_UK |
dc.title | Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») | uk_UK |
dc.title.alternative | The latest technologies for dishes made from corn flour (based on the materials of the Panska Guralnya restaurant) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ploschanska_181.pdf | основний текст | 852.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.