Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлощанська, Юлія Павлівна-
dc.date.accessioned2024-07-08T08:08:17Z-
dc.date.available2024-07-08T08:08:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2071-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва борошняних кулінарних виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Панська Гуральня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Панська Гуральня». У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кулінарних виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кулінарних виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій вареників із використанням кукурудзяного борошна.В розділі 3 розроблено технологію вареників з використанням з кукурудзяного та вівсяного борошна, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПлощанська Ю. П. Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)  The latest technologies for dishes made from corn flour (based on the materials of the Panska Guralnya restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Площанська ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с.uk_UK
dc.subjectборошноuk_UK
dc.subjectflouruk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectкукурудзяне борошноuk_UK
dc.subjectcorn flouruk_UK
dc.subjectстраваuk_UK
dc.subjectdishuk_UK
dc.subjectтехнологіїuk_UK
dc.subjecttechnologiesuk_UK
dc.titleНовітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)uk_UK
dc.title.alternativeThe latest technologies for dishes made from corn flour (based on the materials of the Panska Guralnya restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ploschanska_181.pdfосновний текст852.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.