Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2071
Назва: | Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») |
Інші назви: | The latest technologies for dishes made from corn flour (based on the materials of the Panska Guralnya restaurant) |
Автори: | Площанська, Юлія Павлівна |
Теми: | борошно flour ресторан restaurant кукурудзяне борошно corn flour страва dish технології technologies |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Площанська Ю. П. Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») The latest technologies for dishes made from corn flour (based on the materials of the Panska Guralnya restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Ю. П. Площанська ; наук. кер. О. Л. Романовська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва борошняних кулінарних виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності ресторану «Панська Гуральня», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів ресторану «Панська Гуральня». У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кулінарних виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кулінарних виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій вареників із використанням кукурудзяного борошна.В розділі 3 розроблено технологію вареників з використанням з кукурудзяного та вівсяного борошна, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Панська Гуральня» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2071 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ploschanska_181.pdf | основний текст | 852.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.