Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПелехан, Іванна Богданівна-
dc.date.accessioned2024-07-08T07:31:46Z-
dc.date.available2024-07-08T07:31:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2070-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва на базі ресторану «GRAM» м. Калуш», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні основи технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Розділ 2. Дослідження технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у ресторані «GRAM» м. Калуш. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх у ресторані «GRAM» м. Калуш. У розділі «Теоретичні основи технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства» описано стан та тенденції розвитку українського ринку гідробіонтів, наведено загальну характеристику та харчову цінність гідробіонтів, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій холодних закусок із гідробіонтами. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «GRAM» м. Калуш, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій холодних закусок із гідробіонтами. В розділі 3 наведено хімічний склад обраної сировини, розроблено технології холодних закусок із гідробіонтами, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування та розраховано площу холодного цеху ресторану «GRAM» м. Калуш.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПелехан І. Б. Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram»)  Expanding the assortment of cold snacks with hydrobionts and organizing their production (on the materials of the "Gram" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б. Пелехан ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с.uk_UK
dc.subjectасортиментuk_UK
dc.subjectassortmentuk_UK
dc.subjectгідробіонтиuk_UK
dc.subjecthydrobiontsuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectстравиuk_UK
dc.subjectdishesuk_UK
dc.titleРозширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram»)uk_UK
dc.title.alternativeExpanding the assortment of cold snacks with hydrobionts and organizing their production (on the materials of the "Gram" restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pelechan_181.pdfосновний текст1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.