Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2070
Назва: | Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram») |
Інші назви: | Expanding the assortment of cold snacks with hydrobionts and organizing their production (on the materials of the "Gram" restaurant) |
Автори: | Пелехан, Іванна Богданівна |
Теми: | асортимент assortment гідробіонти hydrobionts виробництво production ресторан restaurant страви dishes |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Пелехан І. Б. Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram») Expanding the assortment of cold snacks with hydrobionts and organizing their production (on the materials of the "Gram" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б. Пелехан ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва на базі ресторану «GRAM» м. Калуш», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні основи технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Розділ 2. Дослідження технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у ресторані «GRAM» м. Калуш. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх у ресторані «GRAM» м. Калуш. У розділі «Теоретичні основи технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства» описано стан та тенденції розвитку українського ринку гідробіонтів, наведено загальну характеристику та харчову цінність гідробіонтів, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій холодних закусок із гідробіонтами. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «GRAM» м. Калуш, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій холодних закусок із гідробіонтами. В розділі 3 наведено хімічний склад обраної сировини, розроблено технології холодних закусок із гідробіонтами, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування та розраховано площу холодного цеху ресторану «GRAM» м. Калуш. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2070 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pelechan_181.pdf | основний текст | 1.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.