Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2070
Название: | Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram») |
Другие названия: | Expanding the assortment of cold snacks with hydrobionts and organizing their production (on the materials of the "Gram" restaurant) |
Авторы: | Пелехан, Іванна Богданівна |
Ключевые слова: | асортимент assortment гідробіонти hydrobionts виробництво production ресторан restaurant страви dishes |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Пелехан І. Б. Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram») Expanding the assortment of cold snacks with hydrobionts and organizing their production (on the materials of the "Gram" restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б. Пелехан ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 65 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва на базі ресторану «GRAM» м. Калуш», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні основи технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. Розділ 2. Дослідження технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у ресторані «GRAM» м. Калуш. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх у ресторані «GRAM» м. Калуш. У розділі «Теоретичні основи технологій холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства» описано стан та тенденції розвитку українського ринку гідробіонтів, наведено загальну характеристику та харчову цінність гідробіонтів, проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій холодних закусок із гідробіонтами. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «GRAM» м. Калуш, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій холодних закусок із гідробіонтами. В розділі 3 наведено хімічний склад обраної сировини, розроблено технології холодних закусок із гідробіонтами, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування та розраховано площу холодного цеху ресторану «GRAM» м. Калуш. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2070 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pelechan_181.pdf | основний текст | 1.36 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.